Prijswijziging per 1 januari 2019

Zodra de officiële prijslijsten gepubliceerd zijn zullen wij die zo snel mogelijk ter beschikking stellen.

Het afgelopen jaar zijn wij helaas weer geconfronteerd met vele zaken die van invloed zijn geweest op de prijzen. Van instabiliteit op financiële markten door koerswisselingen tot de prijsverhogingen van grondstoffen, services en kosten die gemoeid zijn met technologische ontwikkelingen.

Helaas is deze situatie nu verder verslechterd door de nieuwe belastingen op de belangrijkste grondstoffen, met name staal en aluminium, die van invloed zijn op de kosten van de belangrijkste onderdelen van onze machines.

Dit alles heeft ertoe geleid dat de prijzen van alle Fimap machines, accessoires en onderdelen met ingang van 1 januari 2019 met 5% verhoogd worden.

Eventueel met u afgesproken kortingen blijven ongewijzigd. Netto prijsafspraken komen te vervallen en zullen opnieuw afgesproken worden met ingangsdatum 1 januari 2019.

Mocht u naar aanleiding van deze informatie nog verdere vragen hebben dan kun u uiteraard altijd contact met ons opnemen.

Share op socials

Heeft u vragen?

Heeft u vragen naar aanleiding van het lezen van dit artikel? Neem dan contact met ons op. Ons team staat klaar om al uw vragen te beantwoorden.