schoonmaak vakdagen 2018 Arjan Boer Armada Reinigingssytemen

Armada op Schoonmaak Vakdagen: experience #thisisfimap

Op de Schoonmaak Vakdagen, op dinsdag 25 en woensdag 26 september in de Expo Houten, zijn 24 producenten, leveranciers, opleiders en beroepsverenigingen vertegenwoordigd, die de nieuwste technieken en innovaties tonen. Op de demoterreinen binnen én buiten krijgen exposanten de ruimte hun kennis en kunde te etaleren. Professie en professionals staan centraal. Arjan de Boer van Armada is een van de exposanten: “Op onze stand (tussen de catering en het demoplein in) is experience #thisisfimap wat de klok slaat, onder meer door de introductie van de Fimap performance line.”

Welke meerwaarde heeft Schoonmaak Vakdagen voor uw bedrijf? En waarom neemt uw bedrijf juist aan dit vakevenement deel?
Als importeur van Fimap reinigingsmachines wil Armada altijd in contact komen met de schoonmaakprofessionals in Nederland. Zowel om te vertellen wat voor nieuwe oplossingen wij in huis hebben, als om van hen te horen waar de behoeftes liggen zodat wij hier zo goed mogelijk op in kunnen spelen. Een nationale vakbeurs, die juist specifiek gericht is op deze schoonmaakprofessional, biedt vanzelfsprekend een uitgelezen mogelijkheid om in korte tijd met veel van hen te spreken in een omgeving waar voldoende tijd en ruimte is om met elkaar van gedachten te wisselen. Waar andere bestaande vakbeurzen zich meer internationaal oriënteren of zich op meerdere doelgroepen richten, daar zijn de Schoonmaak Vakdagen uitsluitend gericht op de Nederlandse professionele schoonmaakmarkt. Voor ons de reden om dit initiatief van harte te ondersteunen.

Welk nieuws of recent gelanceerd product, dienst of concept toont u op de Schoonmaak Vakdagen?
Tijdens de Schoonmaak Vakdagen ligt de nadruk op de introductie van Fimap performance line. Dit is een lijn schrob-/zuigmachines gebaseerd op een nieuw concept, waarin het om meer gaat dan alleen schoonmaakmachines. De performance line machines zijn een tool, die de gebruiker helpt en traint, in staat stelt om ongelukken te voorkomen, het verbruik registreert, het milieu respecteert en informatie communiceert. Dat vertaalt zich in 6 hoofdlijnen, waarlangs de machines ontwikkeld zijn: (1) maximale kracht en prestaties; (2) gebruik en onderhoud zijn simpel, intuïtief en praktisch; (3) het meest complete pakket veiligheidsvoorzieningen; (4) slim gebruik van middelen, zodat verbruik verminderd wordt en productiviteit verhoogd wordt; (5) volledige controle en informatie, overal en op ieder moment; (6) machines die volledig aangepast kunnen worden aan de wensen van de gebruiker.

We laten graag aan de hand van concrete voorbeelden en machines zien hoe deze hoofdlijnen in de praktijk zijn uitgewerkt. Het credo van onze deelname aan de Schoonmaak Vakdagen is dan ook: experience #thisisfimap.

Hoe bereikt u uw (potentiële relaties) c.q. nodigt u hen uit? En waar vindt men uw bedrijf op de Schoonmaak Vakdagen?
We nodigen onze (potentiële) relaties uit via onze maandelijkse nieuwsbrief en persoonlijke uitnodigingen. We linken naar de site van de Schoonmaak Vakdagen op onze homepage en publiceren op Linkedin. U vindt Armada op de Schoonmaak Vakdagen te vinden op een ruime stand tussen de catering en het demoplein in. Niet te missen dus!

Waarom mogen de schoonmaakprofessionals van Nederland de Schoonmaak Vakdagen op 25 en 26 september niet missen?
In de professionele schoonmaak in Nederland gaan de ontwikkelingen snel. Voor de schoonmaakprofessional is het van groot belang om van alle ontwikkelingen op de hoogte te zijn, zodat zij de klant altijd de meest optimale oplossing kunnen bieden. De Schoonmaak Vakdagen zijn de kans om alle laatste ontwikkelingen op één plaats overzichtelijk bij elkaar te zien en met andere professionals van gedachten te wisselen. Die mogelijkheid mag je niet laten lopen.

Wilt u de Schoonmaak Vakdagen bezoeken en kennismaken met de duurzame oplossingen van Wecovi? Verzilver uw gratis toegangskaart via deze link.

Share op socials

Heeft u vragen?

Heeft u vragen naar aanleiding van het lezen van dit artikel? Neem dan contact met ons op. Ons team staat klaar om al uw vragen te beantwoorden.