Sanex, BMG, MMg voor desinfectie en tegen Corona

Nieuwe lijn machines voor desinfectie en tegen het verspreiden van (Corona) virussen

In moeilijke tijden zoals deze sinds het verschijnen van het Coronavirus (Covid-19), kan creativiteit ons helpen begrijpen hoe we nuttig kunnen zijn en onze eigen bijdrage kunnen leveren.

Als fabrikanten van professionele reinigingsoplossingen vinden Fimap en Comac het hun plicht om snel op deze noodsituatie te reageren door technologieën te leveren die de verspreiding van het virus kunnen helpen bestrijden.

Ze hebben al hun middelen, ervaring en creativiteit gecombineerd om enkele van de nieuwste generatie machines om te zetten in krachtige ontsmettingsmachines die in staat zijn om grote oppervlaktes snel en effectief te ontsmetten.

Er zijn vanaf nu twee producten beschikbaar: de BMg Sanitizer en de MMg Sanitizer.

Om de lijn compleet te maken is ook de Sanex beschikbaar. Deze machine is geschikt voor de desinfectie van complete (kleine) ruimtes.

Het doel is om snel in actie te komen en een steentje bij te dragen door onmiddellijk – in zoveel mogelijk omstandigheden – hulp te bieden bij het beperken van besmetting en verspreiding door oppervlaktes.

Share op socials

Heeft u vragen?

Heeft u vragen naar aanleiding van het lezen van dit artikel? Neem dan contact met ons op. Ons team staat klaar om al uw vragen te beantwoorden.