Disinfector schrobmachines Armada Reinigingssystemen

De Disinfector lijn | Vegen, Schrobben, drogen en desinfecteren in één stap.

Tegelijkertijd reinigen en ontsmetten is nu mogelijk met de Disinfector schrobmachine.

Het assortiment BMg, MMg en Magna schrobzuigmachines in Disinfector-versie maakt het reinigen van vloeren en tegelijkertijd het desinfecteren van zowel vloeren als de omliggende verticale oppervlaktes in één enkele stap mogelijk.

Dit betekent een aanzienlijke besparing in kosten, tijd en arbeid, die nog belangrijker wordt in grote ruimtes, waar de cilindrische versies van MMg Disinfector en Magna Disinfector kunnen worden gebruikt, om zelfs 4 acties in één stap te bereiken:

  1. Vegen
  2. Schrobben
  3. Drogen
  4. Ontsmetting

Hoe het werkt?
Terwijl de schrobzuigmachine zijn gebruikelijke reinigingswerkzaamheden uitvoert, wordt het desinfectiemiddel gesproeid door nozzles die boven de tank zijn geplaatst en aan de achterkant van de machine. Daarmee wordt tot 3 meter in afstand en hoogte bereikt met het product.

De spray kan volledig naar wens en behoefte worden aangepast en de ruimte is direct na reiniging begaanbaar.

Wilt u meer informatie over de nieuwe Disinfector schrobmachine lijn en/of de werking hiervan? Laat het ons weten, we helpen u graag verder.

Share op socials

Heeft u vragen?

Heeft u vragen naar aanleiding van het lezen van dit artikel? Neem dan contact met ons op. Ons team staat klaar om al uw vragen te beantwoorden.