armada reinigingssystemen reingingsmachines schrobmachine fimap maxima schrobmachines zuigmachine

Armada introduceert de Fimap Maxima

Met de introductie van de Fimap Maxima biedt Fimap importeur Armada Reinigingssystemen uit Voorburg haar klanten de mogelijkheid om hun eigen schrob- zuigmachine samen te stellen.

De Fimap Maxima is uitgevoerd in schokvast polyethyleen en opgebouwd op een robuust en roestvrij aluminium chassis. Alle delen blijven binnen de contouren van de machine waar ze goed beschermd zijn tegen aanrijdingen. De watertanks hebben een inhoud van 60 liter schoon water en de Maxima kan tot vier uur aaneengesloten werken op een batterijlading.

Voor het schrobsysteem kan gekozen worden uit een enkele borstel met een werkbreedte van 50 cm, dubbele schrobborstels met een werkbreedte van 60 cm, cilindrische borstels voor een schrob- veegsysteem met een werkbreedte van 51 cm of een excentrisch bewegende padhouder met een werkbreedte van 51 cm.

Vervolgens kan gekozen worden uit drie bedieningspanelen. De Basic uitvoering biedt op een overzichtelijke manier de meest essentiële functies, de Pro uitvoering heeft een membraan paneel met meerdere functies en de mogelijkheid om de schrobkop elektrisch op te tillen en de Plus uitvoering is voorzien van een touch-screen display met een veelheid aan functies, inclusief de mogelijkheid om instructiefilmpjes te tonen aan de gebruiker.

Tenslotte kan de Maxima afgerond worden met diverse opties als een ingebouwde batterijlader, led verlichting, een handzuigset, hogedrukreiniger, snelvulsysteem, super soft wielen, een doseersysteem en een recycling systeem.

De Maxima kan voorzien worden van het Fimap Fleet Management systeem. Met deze telemetrie kan real time via een app gezien worden waar de machine zich bevindt, door wie en hoe de machine gebruikt wordt en wat de conditie is van de diverse onderdelen in de machine. De servicedienst kan aan de hand van deze gegevens ook preventief ingrijpen om stilstand te voorkomen.

armada reinigingssystemen reingingsmachines schrobmachine fimap maxima schrobmachines zuigmachinearmada reinigingssystemen reingingsmachines schrobmachine fimap maxima schrobmachines zuigmachinearmada reinigingssystemen reingingsmachines schrobmachine fimap maxima schrobmachines zuigmachinearmada reinigingssystemen reingingsmachines schrobmachine fimap maxima schrobmachines zuigmachine

Share op socials

Heeft u vragen?

Heeft u vragen naar aanleiding van het lezen van dit artikel? Neem dan contact met ons op. Ons team staat klaar om al uw vragen te beantwoorden.