armada reinigingssystemen reingingsmachines schrobmachine fimap maxima schrobmachines zuigmachine

De nieuwe Maxima 50 BTS nu uit voorraad leverbaar!

Fimap Maxima leverbaar! De Maxima 50 BTS is de Schrob-veeg-zuigmachine uit de vernieuwde Maxima lijn. De Pro uitvoering is vanaf nu uit voorraad leverbaar bij Armada Reinigingssystemen.

Maxima is een robuuste schrobmachine, gebouwd met de beste componenten en een opvallend ontwerp. Een verfijnde techniek gecombineerd met hoogwaardige materialen leidt tot een betrouwbare machine die gemaakt is om lang mee te gaan.

Hij biedt de beste flexibiliteit in termen van uitvoeringen. Deze schrob-veeg-zuigmachine kan worden uitgevoerd in een Basic-, Pro- of Plus-versie.

Maxima stelt u in staat om uw eigen schrobmachines te bouwen: u kunt het model en het instrumentenpaneel kiezen en het vervolgens afronden met de accessoires en technologieën die passen bij uw eisen.

Heeft u interesse in een ander model uit de vernieuwde Maxima lijn? Dat kan natuurlijk ook! Neem gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder.

Share op socials

Heeft u vragen?

Heeft u vragen naar aanleiding van het lezen van dit artikel? Neem dan contact met ons op. Ons team staat klaar om al uw vragen te beantwoorden.