Geen langere levertijden door coronavirus

Geen langere levertijden door coronavirus

Zoals u ongetwijfeld uit de media heeft vernomen, heeft de isolatie van China als gevolg van het coronavirus ook invloed op de normale stroom van logistiek en productie in het land, waardoor de wereldwijde supply chain in gevaar komt.

Onze leveranciers en wij volgen deze situatie van onzekerheid op de voet.

Onze leveranciers geven aan dat momenteel de voorraden de negatieve effecten kunnen opvangen, en de gevolgen beperken. Wij vinden het echter onze plicht om al onze klanten te waarschuwen dat we wellicht niet in staat zijn om de gebruikelijke stabiliteit in de levering van machines en reserveonderdelen te blijven garanderen op de middellange termijn.

Ook de huidige ontwikkelingen in Italië zorgen vooralsnog niet voor problemen met het transport en/of de productie. Mocht deze situatie veranderen, laten wij het u natuurlijk zo snel mogelijk weten.

We willen u ervan verzekeren dat we veel aandacht besteden aan de gevolgen van deze situatie, en dat we ons uiterste best doen om ervoor te zorgen dat ons netwerk van dealers en klanten niet wordt beïnvloed. We houden u op de hoogte van volgende ontwikkelingen.

Share op socials

Heeft u vragen?

Heeft u vragen naar aanleiding van het lezen van dit artikel? Neem dan contact met ons op. Ons team staat klaar om al uw vragen te beantwoorden.