Armada fimap mmg base en mmg plus schrobmachine

Nieuwe MMg Base & MMg Plus

De MMg plus is vernieuwd en Armada Reinigingssytemen laat u graag kennismaken met deze nieuwe dimensie in schoonmaken.

De MMg is een technologisch geavanceerde schrobmachine die het schoonmaken intelligent, interactief en gemakkelijk maakt. De meest innovatieve oplossingen worden gebruikt om de beste resultaten te behalen in kleine en middelgrote ruimtes. Het nieuwe ontwerp biedt comfort en veiligheid tijdens het gebruik en benadrukt de kwaliteit van het product. De machine is veelzijdig en in staat om te werken in elke omgeving en situatie. De Fimap MMg is naar keuze beschikbaar met vlakke borstels, cilindrische borstels of een rechthoekige orbital padhouder en kan uitgerust worden met het Fimap Fleet Management systeem waarmee de machine op afstand volledig gecontroleerd kan worden.

DE MMG PLUS
In de Plus uitvoering is de MMg uitgerust met een touchscreen display. Via dit display kan de gebruiker met een pincode inloggen en de eigen schoonmaakprogramma’s per zone instellen. Op het display kunnen ook instructiefilmpjes getoond worden. Daarnaast is de Plus versie voorzien van Cruise control, Eco mode, power mode, achteruitrijcamera, aanrijsensoren, descent control, verlichting voor- en achter en remlichten. Door toepassing van diverse opties kan de machine nog verder aan de eigen eisen aangepast worden.

Share op socials

Heeft u vragen?

Heeft u vragen naar aanleiding van het lezen van dit artikel? Neem dan contact met ons op. Ons team staat klaar om al uw vragen te beantwoorden.