Fimap Magna in actie - Armada Reinigingssystemen

Fimap Magna schrobmachine in actie

In samenwerking met onze dealer Gelecon B.V. hebben wij deze Fimap Magna afgeleverd bij FSH Bedrijfsdiensten. Zij gaan voor de gemeente Amsterdam 23 parkeergarages onderhouden met een machinepark van Fimap.

De Fimap Magna opzit schrob- zuigmachine biedt de perfecte combinatie van kracht en efficiency. Het is een robuuste machine geschikt voor industrieel gebruik. Met een werkbreedte van 90 cm, watertanks met een inhoud van 190 liter schoon watertank en de mogelijkheid om 5 uur achtereen te werken op een batterijlading is de Fimap Magna geschikt om in grote ruimtes te werken.

Fimap Magna in actie

De Fimap Magna is naar keuze beschikbaar met vlakke borstels/padhouders of cilindrische borstels en kan uitgerust worden met het Fimap Fleet Management systeem waarmee de machine op afstand volledig gecontroleerd kan worden. Tevens kan er gekozen worden voor de Plus uitvoering. Dan is de Magna uitgerust met een touchscreen display en diverse andere extra’s.

Heeft u behoefte aan een passend advies voor uw situatie? Wij helpen u graag verder.

Bekijk de machine!

 

“Wij hebben twee versies van de Fimap Magna, afmetingen en capaciteit van de machine verschilt per versie”

Share op socials

Heeft u vragen?

Heeft u vragen naar aanleiding van het lezen van dit artikel? Neem dan contact met ons op. Ons team staat klaar om al uw vragen te beantwoorden.