Services en Onderhoud

Service en onderhoud. Armada reinigingsmachines zijn ontworpen en gebouwd met het oog op lage onderhoudskosten, een lange levensduur en een minimum aan stilstand. Vanzelfsprekend hoort de serviceverlening hier naadloos op aan te sluiten.

Leasen

Wij bieden een assortiment van professionele schoonmaakmachines in ons Lease programma. Met onze all-inclusive formule gebruikt u een nieuwe machine voor een vast bedrag per maand zonder onverwachte kosten.

Duurzaamheid

Bij het ontwerp van de machines wordt al vanaf het eerste begin scherp gelet op zaken als minimaal energie- en watergebruik, het gebruik van recyclebare materialen, milieubelasting tijdens productie en milieubelasting tijdens de levensduur van de machine.

Onderhoudsaanbod

Wij bieden lage onderhoudskosten met een lange levensduur. U kunt onderdelen binnen 24 uur van ons krijgen en heeft u pech? Dan zijn onze monteurs onderweg

Fimap Fleet Management (FFM)

FFM brengt u in contact met uw Fimap machines, het verzamelt alle gegevens en laat u de positie, het gebruik, de prestaties, de ecologische voetafdruk voor elke machine per werkplek of ploegendienst weten.